Elektrocutietoestellen

Balion Ongediertebestrijding maakt gebruik van verschillende soorten toestellen om insecten te bestrijden. Zo gebruiken wij toestellen die vallen onder de categorie ‘lijmplaktoestellen’ en toestellen die vallen onder de categorie ‘elektrocutietoestellen’. Hieronder ziet u enkele elektrocutietoestellen die Balion Ongediertebestrijding in het assortiment heeft. Kunt u hier onder niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact op voor persoonlijk advies op maat.

titanalpha0

Titan Alpha

Toepasbaar als wandmodel of plafondmodel. Gebruikt in kleine(re) horecazaken. Twee shatterproof UV-lampbuizen van 15 watt. Het Titan Alpha wandmodel heeft een vangbereik van 50 m² en het Titan Alpha plafondmodel heeft een vangbereik van 100 m².

titan 300

Titan 300

Toepasbaar als wandmodel of plafondmodel. Gebruikt in winkels, horecagelegenheden en fastfoodrestaurants. Twee shatterproof UV-lampbuizen van 15 watt. Het Titan 300 wandmodel heeft een vangbereik van 90 m², het Titan 300 plafondmodel heeft een vangbereik van 180 m².

NemesisQuattro

Nemesis Quattro

Toepasbaar als wandmodel of plafondmodel. Ideale keuze voor grote industriële gebieden. Vier hoog energie-efficiënte UV-lampbuizen. Het wandmodel heeft een vangbereik van 240 m² en het plafondmodel heeft een vangbereik van 480 m².

Nemesis 288 CAS

Nemesis 288 CAS

Toepasbaar als wandmodel of plafondmodel. Een waterdicht model, gebruikt in vochtige omgevingen zoals slachthuizen. Twee shatterproof UV-lampbuizen van 40 watt. Het Nemesis 288 CAS wandmodel heeft een vangbereik van 240 m², het Nemesis 288 CAS plafondmodel heeft een vangbereik van 480 m².