Insectenvangers

De wetenschap heeft de directe relatie tussen vliegen en de verspreiding van ziekten onomstotelijk bewezen. Vliegen besmetten ons voedsel met ziekteverwekkende organismen door middel van hun speeksel, uitwerpselen en haren op hun lijf.

De beheersing van vliegenpopulaties, speciaal in kwetsbare gebieden waar voedsel geproduceerd, verwerkt, opgeslagen of geserveerd wordt, is uitermate belangrijk. Daar waar is overgegaan tot een goede en professionele beheersing van vliegende insecten, is gebleken dat de verspreidingskans van ziekteverwekkende organismen aanzienlijk is gereduceerd. Het installeren van kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare insectenvangers is dus essentieel.

vlieg

Balion ongediertebestrijding in Uden heeft verschillende insectenvangers in het assortiment waarvan enkele via de webwinkel kunnen worden aangeschaft. Zo verkopen wij lijmtoestellen of elektrocutietoestellen. Voor greep uit ons assortiment van verschillende soorten insectenvangers bezoek de pagina over lijmtoestellen of elektrocutietoestellen.
Indien u een professionele vliegenlamp nodig heeft dan kunt u contact met Balion opnemen zodat een voorstel voor uw situatie gemaakt kan worden.