Lijmplaktoestellen

Balion Ongediertebestrijding maakt gebruik van verschillende soorten toestellen om insecten te bestrijden. Zo gebruiken wij toestellen die vallen onder de categorie ‘lijmplaktoestellen’ en toestellen die vallen onder de categorie ‘elektrocutietoestellen’. Hieronder ziet u enkele lijmplaktoestellen die Balion Ongediertebestrijding in het assortiment heeft. Kunt u hier onder niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact op voor persoonlijk advies op maat.

Fly Trap GP 50

Fly Trap GP 50

Wandmodel. Voor het discreet vangen van vliegen. Geschikt voor restaurants. UV-lampbuis van 15 watt. Vangbereik van 30 m².

Chameleon Uplight

Chameleon Uplight

Wandmodel. Voor het discreet vangen van vliegen. Geschikt voor restaurants en andere openbare gelegenheden. Shatterproof UV-lampbuis van 15 watt. Vangbereik van 20 m².

chameleon1x20

Chameleon 1×2

Wandmodel. Snel en eenvoudig in onderhoud. Geschikt voor ruimtes waar voedsel wordt bereid en opgeslagen. Twee UV-lampbuizen van 15 watt. Vangbereik van 90 m².

chameleon1x2101

Chameleon 1×2 IP66

Wandmodel. Snel en eenvoudig in onderhoud. Geschikt voor ruimtes die intensief worden gereinigd met behulp van stoom en hogedruk. Twee krachtige shatterproof UV-lampbuizen van 15 watt. Vangbereik van 90 m².

chameleon2x20

Chameleon 2×2

Hangmodel. Verschillende uitvoeringen. Geschikt voor voedingsmiddelen en verpakkingsindustrie. Vier UV-lampbuizen van 15 watt, dubbelzijdige uitstraling van UV-licht. Vangbereik van 180 m².

chameleon1x30

Chameleon 1×3 Pro

Hangmodel. Een krachtig lijmplanktoestel. Geschikt voor voedingsmiddelenindustrie. Drie breekvrije UV-lampbuizen van 25 watt. Vangbereik van 150 m² .

chameleon1x3prodiscrete10

Chameleon 1×3 Pro Discretion

Hangmodel. Wanneer de afgevangen vliegen absoluut onzichtbaar moeten zijn. Geschikt voor voedingsmiddelenindustrie. Drie breukvrije UV-lampbuizen van 25 watt. Vangbereik van 90 m².