Ongediertebestrijding

Balion is gespecialiseerd in de advisering ter voorkoming van ongedierte en, indien noodzakelijk, de bestrijding hiervan. De werknemers richten zich op het bestrijden van zowel knaagdieren, zoals verschillende soorten ratten en muizen, als op de bestrijding van verschillende soorten insecten, waaronder boktorren, houtwormen, ovenvisjes, Duitse kakkerlakken, vlooien en vliegen.

24-uurs service voor ongediertebestrijding.

De specialisten van Balion staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar om u van dienst te zijn. Problemen door ongedierte kunnen hardnekkig zijn en op ieder moment van de dag kan overlast door ongedierte de kop op steken. Daarom kunt u bij Balion Ongediertebestrijding rekenen op onze 24-uur service. Twijfel bij noodgevallen niet om contact met ons op te nemen.

Milieubewuste ongediertebestrijding.

Balion Ongediertebestrijding is uw milieubewuste ongediertebestrijder. Bij Balion gaan we niet direct over op bestrijding. Onze visie is om de beestjes niet zonder meer te bestrijden, maar eerst een grondige inspectie naar de oorzaak te doen. Wanneer wij de oorzaak vastgesteld hebben kunnen we eventueel overgaan op bestrijding. Toch is het uitgangspunt vaak “voorkomen in plaats van genezen”. Doordat wij de leefwijze en het gedrag van ongedierte goed kennen, weten we ook wanneer we overgaan op bestrijding hoe wij dit efficiënt en milieubewust aan moeten pakken.

Bij Balion Ongediertebestrijding staan veiligheid, gezondheid, milieu en professionaliteit hoog in het vaandel. Al onze medewerkers hebben een VCA of VOL-VCA diploma. Het is in de branche waarin wij werken wettelijk niet meer toegestaan om voor derden te werken zonder diploma. Dit geldt voor elke bestrijding, bijvoorbeeld voor wespen, mieren, houtworm, boktor, etc.

Balion Ongediertebestrijding verricht werkzaamheden voor o.a. gemeenten, bedrijven en particulieren. Deze werkzaamheden verrichten wij op abonnementsbasis of op basis van een eenmalige opdracht.

Voor meer informatie over het soort dieren dat door Balion Ongediertebestrijding wordt bestreden bezoek de pagina over Knaagdieren of Insecten.

mier