Wespen bestrijden

wesp
Wespen, de meeste mensen kunnen ze van veraf al herkennen. Die vervelende geel-zwarte beestjes, waar veel mensen zelfs bang voor zijn. In Nederland kennen we zeven verschillende soorten wespen. De soorten die wij voornamelijk in en om ons huis tegenkomen zijn de gewone wesp en de Duitse wesp. De levenswijze van deze twee soorten is nagenoeg identiek. Wespen bestrijden is werk voor professionals, probeer dit niet zelf. Balion Ongediertebestrijding is er voor wespen bestrijden in: Uden, Veghel, Oss, Schijndel, Landerd, Boekel, Landerd en de wijde omgeving daarvan.

Wespennest

Wespennesten vinden we in Nederland vaak in schuurtjes en bomen. Een nest is gemakkelijk te herkennen aan het papierachtige materiaal waarvan het gebouwd is. Aan het begin is het nest zo groot als een pingpongbal. Wanneer de zomer begint, gaat het nest groeien. In de nazomer zijn de nesten op zijn grootst, al snel het formaat van een voetbal. Een wespennest wordt goed beschermt, wanneer u te dicht in de buurt komt zullen de wespen agressief reageren en hun nest verdedigen. De wespen gaan dreigend horizontaal vliegen en gebruiken hun angel om het nest te verdedigen.
wespennest

Wespennest in huis

Ziet u zo af en toe een wesp in huis? Dan is de kans groot dat u een wespennest in huis heeft. Vaak ziet u dan slome wespen tegen het raam. Deze proberen naar buiten te komen, zet dan ook het raam open zodat de wespen naar buiten kunnen vliegen. Een wespennest in huis brengt potentieel gevaarlijke situaties met zich mee. Sommige mensen reageren heftig op een wespensteek, worden dit meerdere steken dan kan de situatie gevaarlijk worden. Professionele wespen bestrijding is daarom belangrijk, Balion Ongediertebestrijding is er voor wespen bestrijden in: Uden, Veghel, Oss, Schijndel, Landerd en Boekel.

Schakel specialisten in voor wespen bestrijden

Wanneer het nest of de invliegopening zichtbaar is kan er een bestrijding plaatsvinden. Probeer nooit zelf een wespennest weg te halen, de wespen kunnen in een grote groep aanvallen en u meerdere malen steken. Iets wat erg gevaarlijk kan zijn. Probeer ook nooit de openingen waar u wespen doorheen ziet vliegen af te dichten. Dit lijkt een logische oplossing, maar wanneer de wespen in grote getallen vast zitten, kunnen ze door bijna elk materiaal heen knagen. Zo ontstaat het risico dat er een grote groep boze wespen in één keer tevoorschijn komt. Met alle gevolgen van dien. Wespen bestrijden is specialistisch werk.

Meer informatie over wespen bestrijden?

Wilt u meer informatie over het bestrijden van wespen? Neem dan contact op met Balion ongediertebestrijding, wij helpen u van uw wespen probleem af. Wespen bestrijden is iets waar Balion gespecialiseerd in is. Balion Ongediertebestrijding is er voor wespen bestrijden in: Uden, Veghel, Oss, Schijndel, Landerd, Boekel, Landerd en de wijde omgeving daarvan.